Vriend worden

Woon je in Rotterdam? Word ‘vriend van het Burgerpanel’. Vanaf de keukentafel, op de bank of achter je bureau geef je jouw mening of ideeën over onderwerpen die wij toetsen, om de stad mooier te maken voor alle Rotterdammers.

Ben jij ook een kritische Rotterdammer en vind je het belangrijk om je stem te laten horen richting de gemeente? Word dan vriend van het Burgerpanel. Wij sturen je een aantal keer per jaar een korte enquête per e-mail toe waarin we je vragen stellen over het onderzoek dat op dat moment gaande is. Ook zullen we je soms vragen een keuze te maken uit de onderwerpen die we willen gaan onderzoeken. Door mee te werken aan onze onderzoeken, geef je de uitkomst en onze adviezen kleur.

Vrienden van het Burgerpanel zijn onze achterban, hoe meer vrienden we hebben, hoe meer we namens  ‘de Rotterdammer’ kunnen spreken. En dat is wat we willen; voor en door Rotterdammers.

Vriend worden van het Burgerpanel is eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld. Het enige wat we van je nodig hebben is je e-mailadres en je postcode. Iedere stem telt, dank daarvoor!

Vriend worden