Graag presenteren wij u de leden van het Burgerpanel Rotterdam.

De leden bestaan uit een doorsnede van de Rotterdamse bevolking die actief betrokken zijn bij de stad. Zij zijn het klankbord voor B&W Rotterdam. Kwesties die de gemeente over het hoofd ziet of minder belangrijk acht, kunnen door het panel opgepakt en aangezwengeld worden. De aanbevelingen van het BurgerPanel zijn niet vrijblijvend. Het College is verplicht om binnen een afgesproken termijn op de voorstellen te reageren.


Annie van der Meer

Annie van der Meer

Bernard Seldenrath

Bernard Seldenrath

Geboren in 1960 te Rotterdam. Stedenbouwkundige met interesse voor Ruimtelijk ordening en Verkeer en Vervoer. Lid van het Burgerpanel sinds 2010.

Bert de Jonge

Bert de Jonge

Bram van Norden

Bram van Norden

Met pensioen sinds 2012. 40 jaar gewerkt voor de Gemeente Rotterdam. Lid van het Burgerpanel sinds 2015.

Chris van de Graaf

Chris van de Graaf

Geboren in 1942 te Rotterdam. Was communicatie adviseur, nu gepensioneerd. Lid van het Burgerpanel sinds 2006.

Ed van Duijn

Ed van Duijn

Geboren in 1966 te Rotterdam. De laatste 20 jaar werkzaam in de groot zakelijke printer en kopieer branche in verschillende leidinggevende posities. Ik ben erg maatschappelijk betrokken en heb ook overal een mening over. Vandaar mijn deelname aan het burgerpanel.

Elske Schreuder

Elske Schreuder

Geboren in 1956 te Rotterdam. Zelfstandig trainer/adviseur vrijwilligersmanagement. Lid van het Burgerpanel sinds 2008, tevens lid van het bestuur.

Frans Helleman

Frans Helleman

Geboren in 1945 te Rotterdam. Werkzaam in de administratie/ICT, nu gepensioneerd. Lid van het Burgerpanel sinds 2015.

Gabriëla Veira

Gabriëla Veira

Geboren in 1989 te Rotterdam. Student bestuurskunde te Rotterdam. Lid van het Burgerpanel sinds 2014.  

Gerrit van der Woude

Gerrit van der Woude

Sinds 2006 inwoner van Rotterdam. Interim-manager in het primair onderwijs en meubelstoffeerder. Lid van het Burgerpanel sinds 2016.

Guus Smit

Guus Smit

Geboren in 1944 te Amsterdam. Was eigenaar van een Interim-management bureau. Lid van het Burgerpanel sinds 2011, tevens penningmeester.

Hans Schendstok

Hans Schendstok

Geboren in 1943 op Aruba. Rijksambtenaar bij Financiën, EZ, en Volksgezondheid. Directeur jeugdzorginstelling. Lid van het Burgerpanel sinds 2013.

Henk Stroeve

Henk Stroeve

Heeft altijd in Rotterdam gewerkt. Is nu gepensioneerd en lid van het burgerpanel sinds de zomer van 2016.

Herman Groeneveld

Herman Groeneveld

Geboren in 1941 te Rotterdam. Was organisatie adviseur en change manager. Lid van het Burgerpanel sinds 2013, tevens voorzitter.

Ineke Lambermont

Ineke Lambermont

Geboren in 1951 te Rotterdam. Was Directiesecretaresse, nu gepensioneerd. Lid van het Panel sinds 2015.

Jan Vogel

Jan Vogel

Jenny Cockshull

Jenny Cockshull

Geboren in Engeland, in de jaren 70 verhuisd naar Nederland en sinds 1995 gehuisvest in Kralingen. Altijd gewerkt in de IT als databeheerder en helpdeskmedewerker. Lid van het Burgerpanel sinds 2016.

Joke-Minke Arendz

Joke-Minke Arendz

Geboren in 1952 te Zwolle. Van beroep Loopbaan –trainster en Cultureel-werkster. Lid van het Panel sinds 2010.

Joost Heeke

Joost Heeke

Geboren in 1982 te Rotterdam. Heeft Bedrijfseconomie gestudeerd in Rotterdam en werkt als analist in Den Haag. Woont sinds 2009 in de wijk Blijdorp. Lid van het burgerpanel sinds 2016.

Marianne van den Heuvel

Marianne van den Heuvel

Sinds 1989 inwoner van Rotterdam. Zeer actieve bewoner van de Afrikaanderwijk en iniatiefnemer en conceptontwikkelaar van Spel op Maat (www.spelopmaat.com). Lid van het Burgerpanel sinds 2016.

Nico van Scheijndel

Nico van Scheijndel

Sinds 1996 burger van Rotterdam. Eigenaar van een bedrijf dat financieel-juridisch advies geeft aan ouderen, met de nadruk op de afwikkeling van nalatenschappen. Lid van het Burgerpanel sinds 2016.

Ruud Schürman

Ruud Schürman

Geboren in 1941 in Rotterdam. Gepensioneerd, daarvoor als stedenbouwkundige werkzaam bij de Rijksdienst voor de Monumentenzorg. Lid van het Burgerpanel vanaf 2006

Tatjana van Rijswijk

Tatjana van Rijswijk

Sinds 1998 inwoner van Rotterdam. Zelfstandig projectmanager en life style coach. Projectleider van het Burgerpanel sinds december 2015.

Vera Haket

Vera Haket

Geboren in 1974 te Pijnacker. Is zelfstandig onderzoekster in Rotterdam. Lid van het Burgerpanel sinds 2015.

Zora Jordacevic

Zora Jordacevic

Geboren in 1975. Is van beroep fysiotherapeut en is actief in cliëntenraden, landelijk en Rotterdam. Lid van het Burgerpanel sinds 2009.


Ook aanmelden als lid van Burgerpanel Rotterdam?

Wie betrokken is bij de stad en een bijdrage wil leveren aan de bevordering van de dienstverlening aan de burger door de gemeente is welkom in ons midden. Doe mee aan onderzoek op het gebied van dienstverlening en verwerk samen met ons de resultaten tot adviezen aan het bestuur van Rotterdam. Draag bij aan het kritisch en onafhankelijk verwoorden van wat er leeft onder de bevolking en bied stof tot discussie voor burgers en bestuur.